Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018

CeAnn Simpson

Business Development Manager, SoAmpli

CeAnn Simpson
CeAnn Simpson

Έχοντας πάθος με τις πωλήσεις , την τεχνολογία και τα Social Media, η CeAnn εργάζεται ως Business Development Manager στην SoAmpli, μια βραβευμένη εταιρεία η οποία ειδικεύεται στο Social Advocacy και μετατρέπει τις ομάδες πωλήσεων σε “social selling stars”.

Η CeAnn Simpson συμμετείχε στην ενότητα “Power to the People: How to Grow your Business with Influencer Marketing & Social Advocacy”.

Σύνοψη Παρουσίασης
“Turning Employees Into Social Media Superstars”

Η CeAnn Simpson, Business Development Manager της SoAmpli, παρουσιάζει πώς το Social Selling και το Employee Advocacy αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις καταπιάνονται με τα Social Media και βοηθούν στην επίτευξη μεγαλύτερου engagement και αυξημένων πωλήσεων.

Στην keynote ομιλία της, η CeAnn αναλύει βήμα-προς-βήμα το πλάνο που απαιτείται για να αναπτύξει κανείς την ενδεδειγμένη Social Selling στρατηγική, ενώ επισημαίνει τα σημεία προς αποφυγή. Παράλληλα, προσφέρει πολύτιμη γνώση σχετικά με όλα όσα χρειάζονται οι επιχειρήσεις για να αξιοποιήσουν το sharing power των στελεχών τους στα Social Media.

Όπως συμβουλεύει η CeAnn, «είτε δραστηριοποιείστε στο Β2Β, είτε στο B2C, το μέλλον σας εξαρτάται από την ικανότητά σας να αφουγκράζεστε τις τάσεις και να μοιράζεστε χρήσιμο περιεχόμενο. Και, πιστέψτε με, τόσο το Employee Advocacy όσο και το Social Selling θα διαδραματίζουν κομβικό ρόλο στο εγγύς μέλλον».

Διεθνείς ομιλητές

Sedge Beswick Έχοντας κερδίσει την αναγνώριση, πολλά βραβεία, αλλά και μία θέση στην περίφημη λίστα “The Drum Social Buzz Top 50” ως Global Senior Social Media & Community Talent Manager του ASOS, η Sedge ίδρυσε τη δική της εταιρεία με εξειδίκευση στο Influencer Marketing.
Sarah Flannery Η Sarah είναι Head of Display & Paid Social στη Forward3D, ένα πολυβραβευμένο Performance Marketing Agency με πελάτες όπως οι Net-A-Porter, British Airways, Hertz, Ralph Lauren, Hilton και New Look.
Ian Forrester Ως Global VP of Insight στην περίφημη Unruly, ο Ian αξιοποιεί τις γνώσεις του για την καταναλωτική συμπεριφορά και το social video , προκειμένου να χαράσσει αποτελεσματικές στρατηγικές περιεχομένου για κορυφαία brands ανά την υφήλιο.
Colin Jacobs Ο Colin είναι επικεφαλής της Immediate Future, ενός πολυβραβευμένου Social Media agency με έδρα το Λονδίνο, εμμονή με το ROI και μεγάλη εμπειρία στο Social Strategy, το Creative Design, το Creative Copywriting & τα Social Paid Media.
Fabrizio Rinaldi Από τη θέση του Social Media Director, ο Fabrizio ενορχηστρώνει πανευρωπαϊκά την παρουσία της Ford Motor Company στα Social Media. Ο ίδιος αποτελεί μέλος της Global Team Blue, του υβριδικού agency network της WPP.
Anneli Rispens Με εξειδίκευση στο Branded Content και τα Social Media, η Anneli αναλύει best practices από όλο τον κόσμο εκπαιδεύοντας το δίκτυο της DDB και πελάτες, όπως οι Volkswagen, Heineken & McDonald’s, με στόχο την αξιοποίηση των νέων τάσεων.
CeAnn Simpson Η CeAnn εργάζεται ως Business Development Manager στην SoAmpli, μια βραβευμένη εταιρεία η οποία ειδικεύεται στο Social Advocacy και μετατρέπει τις ομάδες πωλήσεων σε “social selling stars”.
Alexander Woggon Από τη θέση του Senior Sales Manager, ο Alexander είναι υπεύθυνος για τη συνεργασία της Unruly με τα μεγαλύτερα Διαφημιστικά Δίκτυα, καθώς και με πελάτες όπως οι Unilever, Nestle, Daimler, Airbnb και Samsung.
  • ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
UM
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
  • POST EVENT SOCIALIZING
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR