Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018

Colin Jacobs

Managing Director, Immediate Future

Colin Jacobs
Colin Jacobs

Ο Colin είναι επικεφαλής της Immediate Future, ενός πολυβραβευμένου Social Media agency με έδρα το Λονδίνο, εμμονή με το ROI και μεγάλη εμπειρία στο Social Strategy, το Creative Design, το Creative Copywriting & τα Social Paid Media.

Στο πελατολόγιο της Immediate Future δεσπόζουν brands όπως οι BBC, X Factor, Lastminute.com, Fujitsu & HSBC, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια τιμήθηκε με το 1ο βραβείο στην κατηγορία “Best Use of Social Advertising”, στα Social Media Buzz Awards.

Ο Colin Jacobs συμμετείχε στην ενότητα "Social Strategy: How to Use Social Media to Engage, Connect & Convert at each Stage of the Customer Lifecycle".

Σύνοψη Παρουσίασης
Giving your Social Media Punch, Precision and Prominence

Μέσα από μια σειρά από case studies, ο Colin Jacobs αναλύει πώς μπορούν τα brands να αξιοποιήσουν τα data για να αυξήσουν την αποτελεσματικότητά τους σε όλα τα στάδια της καταναλωτικής διαδρομής. Επίσης, αποκαλύπτει μερικά από τα μυστικά που επέτρεψαν στην Immediate Future να θριαμβεύσει τα τελευταία 2 χρόνια στα Social Media Buzz Awards και την κατηγορία "Best Use of Social Advertising".

Όπως δηλώσε ο ίδιος, «θα μοιραστώ tips που θα χρησιμεύσουν σε όλους, όποιο και αν είναι το μέγεθος της επιχείρησής σας. Επιδίωξή μου είναι να επιστρέψετε στο γραφείο σας με τουλάχιστον μία εφαρμόσιμη συμβουλή ικανή να σας προσφέρει απτά εμπορικά αποτελέσματα».

Διεθνείς ομιλητές

Sedge Beswick Έχοντας κερδίσει την αναγνώριση, πολλά βραβεία, αλλά και μία θέση στην περίφημη λίστα “The Drum Social Buzz Top 50” ως Global Senior Social Media & Community Talent Manager του ASOS, η Sedge ίδρυσε τη δική της εταιρεία με εξειδίκευση στο Influencer Marketing.
Sarah Flannery Η Sarah είναι Head of Display & Paid Social στη Forward3D, ένα πολυβραβευμένο Performance Marketing Agency με πελάτες όπως οι Net-A-Porter, British Airways, Hertz, Ralph Lauren, Hilton και New Look.
Ian Forrester Ως Global VP of Insight στην περίφημη Unruly, ο Ian αξιοποιεί τις γνώσεις του για την καταναλωτική συμπεριφορά και το social video , προκειμένου να χαράσσει αποτελεσματικές στρατηγικές περιεχομένου για κορυφαία brands ανά την υφήλιο.
Colin Jacobs Ο Colin είναι επικεφαλής της Immediate Future, ενός πολυβραβευμένου Social Media agency με έδρα το Λονδίνο, εμμονή με το ROI και μεγάλη εμπειρία στο Social Strategy, το Creative Design, το Creative Copywriting & τα Social Paid Media.
Fabrizio Rinaldi Από τη θέση του Social Media Director, ο Fabrizio ενορχηστρώνει πανευρωπαϊκά την παρουσία της Ford Motor Company στα Social Media. Ο ίδιος αποτελεί μέλος της Global Team Blue, του υβριδικού agency network της WPP.
Anneli Rispens Με εξειδίκευση στο Branded Content και τα Social Media, η Anneli αναλύει best practices από όλο τον κόσμο εκπαιδεύοντας το δίκτυο της DDB και πελάτες, όπως οι Volkswagen, Heineken & McDonald’s, με στόχο την αξιοποίηση των νέων τάσεων.
CeAnn Simpson Η CeAnn εργάζεται ως Business Development Manager στην SoAmpli, μια βραβευμένη εταιρεία η οποία ειδικεύεται στο Social Advocacy και μετατρέπει τις ομάδες πωλήσεων σε “social selling stars”.
Alexander Woggon Από τη θέση του Senior Sales Manager, ο Alexander είναι υπεύθυνος για τη συνεργασία της Unruly με τα μεγαλύτερα Διαφημιστικά Δίκτυα, καθώς και με πελάτες όπως οι Unilever, Nestle, Daimler, Airbnb και Samsung.
  • ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
UM
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
  • POST EVENT SOCIALIZING
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR